Suostumus

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt ja sitoudut noudattamaan tätä käyttöehtokäytäntöä.

Oikeudet

Palveluntarjoajan sivuilla olevan materiaalin kopiointi ilman lupaa on kielletty. Palveluntarjoaja myös pidättää kaikki oikeudet sivujen sisältöön, ellei sivuilla tai näissä käyttöehdoissa erikseen mainita.

Palveluntarjoajan vastuut

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa sivustolta löytyvien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta, eikä myöskään palvelusta löytyvien linkkien kautta löytyvien sivustojen sisällöstä. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa sivustolta löytyvien käyttäjien kommenttien oikeellisuudesta tai sisällöstä.

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa sivustolta löytyvistä mainoksista, niiden sisällöstä, tai mainostettavien palveluiden toiminnasta. Mainostajan vastuulla on huolehtia mainostensa lainmukaisuudesta ja hyvien tapojen noudattamisesta.

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa taloudellisesta tai muunlaisesta vahingosta joka joko suoraan tai epäsuorasti aiheutuu sivuston käytöstä tai sen sisältämästä informaatiosta, eikä sivuston saatavuudesta.

Käyttäjän velvollisuudet

Palvelua käyttämällä sitoudut siihen, että sivustolle mahdollisesti tuottamasi materiaali, kuten esimerkiksi kommentit tai arvostelut, ovat lainmukaisia ja sopivia julkaistavaksi.

Sitoudut ottamaan vastuun julkaisemastasi materiaalistasi siten, että olet vastuussa kaikista korvausvaatimuksista, joita sivustollesi julkaisema materiaali aiheuttaa. Olet myös velvollinen kompensoimaan palveluntarjoajalle tai muille osapuolille sellaisen toimintasi seuraamukset, jotka ovat laittomia tai rikkovat näitä käyttöehtoja.

Sivustoa käyttämällä lupaudut olemaan esittämättä vaatimuksia palveluntarjoajaa kohtaan liittyen sivustolla julkaisemaasi materiaalia kohtaan. Olet myös tietoinen siitä, että palveluntarjoaja voi ilman erillistä ilmoitusta käyttää julkaisemaasi materiaalia kokonaan tai osittain erilaisten tuotteiden tai palveluiden mainoksiin tai sisältöön liittyen.

Osa palveluntarjoajan sivuista tai palveluista saattaa sisältää lisäehtoja, joista mainitaan kyseisillä sivuilla tai rekisteröitymisen yhteydessä.

Palveluntarjoajan oikeudet

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden estää palvelun tai sen yksittäisten sivujen käytön milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, kuten myös oikeuden poistaa käyttäjän julkaiseman materiaalin milloin tahansa sivustolta.